Курсове за ученици


Лицензиран учебен център Нет Ит предлага обучение по общ английски език за ученици в средно училище по всички нива (А1, А2, B1, B2, C1 и C2) от европейската езикова рамка.

Когато крaят на средното образование наближава всеки млад човек трябва да се замисли за бъдещата си реализация. Знаем, че за добра реализация ни трябва английски език. Ние, в учебен център Нет Ит, предлагаме обучениe по английски език за ученици, коeто се осъществява по утвърдени учебни системи и се провежда от преподаватели със значителен опит в преподаването на английски език както в България, така и в чужбина. В часовете ни използваме модерни и интерактивни методи за преподаване, които задържат вниманието и интереса върху материала. Нашите уроци са забавни и динамични и никой не скучае по време на обучението. Учим докато се забавляваме и създаваме нови приятелства.

Включете се за да усетите приятната амосфера която цари в нашата учебна зала!

Да си поговорим на английски заедно!

Обученията по езиковите нива започват след предварителен безплатен тест за текущото Ви ниво, което ще ни помогне заедно с Вас да подберем адекватно обучение. Така ще си гарантирате успешено преминаване по скалата на нивата.

Предлаганите от нас обучения по нивата от европейската езикова рамка се провеждат както в присъствена форма, така и в дистанционна по системи на Oxford University и Macmillan Education.

Бихте могли да се запишете за безплатен тест за определяне на Вашето ниво на тел.: 02/878 05 53.