За нас


Нет Ит е лицензиран учебен център, провеждащ присъствени и дистанционни курсове по английски език за възрастни. Ние се стараем да предоставим качествено обучение, базирано на утвърдени методи и модели на преподаване.

Ефективността на стандартизираната система на обучение, по която работим, е изпитана и доказана на световно ниво. Обучението по английски език в ЦПО Нет Ит се извършва по учебни програми на Oxford University и Macmillan Education. Предлагаме обучения по английски език, отговарящи на нива A1, A2, B1, B2, C1 и C2 от стандартизираната европейска рамка за изучаване на чужд език.

Преподавателите, които се грижат за успешното представяне на нашите курсисти, разполагат с дългогодишен практически опит, афинитет към съвременните подходи на организация на учебния процес и нестихваща амбиция да предадат своите знания на обучаващите се. За нашите преподаватели е важно всеки от курсистите да усвои и да е способен самостоятелно да прилага наученото по време на курса по английски език. Успехът на нашите курсисти в свободното общуване на английски език е успех и за нас.

Ние определяме графикът на учебните занятия в присъствената форма на обучение, според нуждите на обучаващите се. Даваме си сметка, че динамиката на съвремието ни учи да сме гъвкави, затова извличаме от мъдростта на житейските уроци. Нашите курсисти имат пред себе си различни  опции за включване в учебни групи, чиито занятия се провеждат по различно време на деня в делнични или в почивните дни. Целта ни е да предоставим на обучаващите се възможността за избор на най-подходящото за тях време за посещение на курс, така че това да не нарушава техния ритъм на живот.

За тези, които не успяват да съчетаят присъственото обучение в класната стая с купищата ангажименти, които имат, ние сме подготвили виртуална класна стая. Дистанционното обучение, което предлагаме, се извършва онлайн в максимално удобно за курсистите време. По този начин ние им спестяваме ценно време, а още по-важното – способни сме да предоставим на най-заетите си курсисти удобството да учат тогава, когато са най-концентрирани, за да могат да усвоят учебния материал по-бързо и с по-малко усилия.

Ние от Нет Ит се стремим с всеки изминал учебен час да отваряме все по-широко умовете на нашите курсисти към нови светове. Ефективността на учебните системи с които работим, безупречната организация на учебния процес и удовлетворението на обучаващите се, ни носят гордостта, че сме избрали правилния път. Ние сме щастливи винаги, когато виждаме, че успехът в изучаването на английски език отваря много нови врати и повежда нашите курсисти към неочаквани преживявания. Затова нека заедно отключим тези тайнствени врати и поговорим на английски!

Учебен център Нет Ит се намира на адрес: кв. Изток, ул. Николай Хайтов 2 – само на 30 метра от метростанция Жолио Кюри. На разположение на курсистите е платен паркинг, който е в близост до сградата и предлага възможност за паркиране във всеки един момент от денонощието.

Учебните ни зали са просторни и уютни. Обзаведени са с удобни мебели, които осигуряват комфорта на курсистите по време на занятията. За поддържане на висок тонус по време на обученията сме предвидили климатици за регулация на температурата, апарати за топла и студена вода и безплатен чай.

Непосредствено до учебния център има разнообразни заведения за бързо хранене, фреш барове, пицарии, хипер маркети и кафетерии.

Всеки, който желае да посети ЦПО Нет Ит, преди да се запише за курс, може да направи това всеки делничен ден от 9:00 до 18:00 часа.

Заповядайте, ще се радваме да бъдете наши гости!