Лятна английска школа


лятна английска школа

 

Учебен център Нет Ит представя на Вашето внимание своята ЛЯТНА АНГЛИЙСКА ШКОЛА в София.

Лятната английска школа е насочена към ученици от средните училища и студенти, които искат да се възползват от част от свободното си време през лятната ваканция, за да подобрят нивото си по английски език.

Лицензиран учебен център Нет Ит предлага обучение по английски език по всички нива (А1, А2, B1, B2, C1 и C2) от европейската езикова рамка.

Лятната ни английска школа се организира през месеци юни и юли за нива B1, B2 и C1. Започва веднага след края на учебната година и трае 6 седмици или 120 учебни часа. Графикът на часовете е всеки работен ден (от понеделник до петък) от 10 до 14 часа. Обучението е съобразено с факта, че обучаемите са във ваканция. Постарали сме се да привлечем и задържим вниманието на нашите обучаеми използвайки интерактивни и динамични методи на преподаване, ролеви и симулационни игри, часове на открито (outdoors). Ние няма да продължим учебната година, а ще комбинираме полезното с приятното. В края на обучението освен повишеното ниво по английкси език, Вие ще сте създали нови приятели и чудесни изживявания.

Заповядайте на ЛЯТНА АНГЛИЙСКА ШКОЛА в София. С влизането Ви в учебния център комуникацията започва само на английски език.

Да си поговорим на английски заедно!

Обучението се осъществява по утвърдени учебни системи и се провежда от преподаватели със значителен опит в преподаването на английски език както в България, така и в чужбина.

Обученията по езиковите нива се започват след предварителен безплатен тест за текущото Ви ниво, което ще ни помогне заедно с Вас да подберем адекватно обучение. Така ще си гарантирате успешено преминаване по скалата на нивата.

Предлаганите от нас обучения по нивата от европейската езикова рамка се провеждат, както в присъствена форма, така и в дистанционна по системи на Oxford University и Macmillan Education.

За повече информация и записване, обадете се на тел.: 02/878 05 53.

Бихте могли да се запишете за безплатен тест за определяне на Вашето ниво на тел.: 02/878 05 53.