Курс по общ английски език – ниво C1 (Advanced)


Информация и детайли за курса с начало 1- ви август 18:30ч.
C1 (1)

Преподавателката, която ще води курса е Лиляна Тодорова. Тя е университетски преподавател по английски език със солиден опит в преподаването. С изключителните си преподавателски  умения тя предразполага курсистите и ги стимулира активно да участват в уроците. Атмосферата на нейните часове е приятна и приятелска и така курсът преминава гладко, а курсистите усвояват материята максимално бързо и лесно.

Системата по която се провежда курсът по общ английски език – ниво C1 в angliiskiezik.bg е English File на OxfordPress. Ученето на английски език с тази система е много забавно и динамично. Системата е разработена с идеята да се наблегне на четирите умения чрез уроци на забавни теми. Освен това, всеки курсист има достъп до допълнителни материали за упражняване на езика с помощта на интерактивната онлайн работна тетрадка.

Текстовете и заглавията на уроците стимулират в учащите желанието да говорят и да изразяват мнението си, което е от фундаментално значение за напредване при ученето на чужд език. Освен, че научават езика, учащите научават безброй интересни и любопитни факти и информация, до която трудно би се докоснали при други обстоятелства.

Учебникът съдържа седем урока. В началото на всеки урок има интересна мисъл или цитат на известна личност. Всеки урок съдържа упражнения стимулиращи развитието на четирите умения, включително аудио и видео материали, секция за комуникация, граматика, лексика и др. Също така са включени и видео материали, представляващи интервюта с реални хора, а не скриптовани диалози, което цели учащите да се запознаят с автентичния и всекидневен английски език който използват „native” говорещите. След всеки един урок има страници за проверка на знанията и упражнения.

Ако и Вие сте ниво B2 (Upper – Intermediate), то следващата стъпка за вас е курс за ниво C1 (Advanced). Запишете се и усъвършенствайте Вашия английски, уверяваме Ви, че няма да съжалявате.

Със сигурност ще останете впечатлени и доволни от курса ни по общ английски език – ниво C1.

А най-хубавото е, че няма нужда да се лишавате от лятната си почивка, защото цената на курса е само 420 лв. с възможности на разсрочено плащане.

Началото на курса е на 1ви август.

Интензивността е вторник-четвъртък-събота по 3 учебни часа от 18:30 – 21:05.

Брой часове: 99.

За повече информация и записване обадете се на 0700 16 004, свържете се с нас чрез електронната ни поща: contact@angliiskiezik.bg или заповядайте директно в учебният ни център на ул. Николай Хайтов 2 (на 2 минути от спирката Жулио Кюри на метрото).